MARDİN / MİDYAT - Şenköy Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuzda “6 Şubat Asrın Felaketi”dediğimiz 11 ilimizi etkileyen ve çok sayıda can kaybına sebebiyet veren yaşadığımız depremin birinci yıl dönümü nedeniyle “Resim Sergisi”kuruldu.Sergide,depremin yıkıcı etkilerini anlatan fotoğraflar,depremzedelerin yaşadıkları zorlukları anlatan videolar yer aldı.Allah milletimize aynı acıları bir daha yaşatmasın.Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yad  ediyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi.Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.Dönem boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor,öğrencilerimize bir kez daha keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yılında,Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında "Cumhuriyet,Güvenlik ve Jandarma"temalı resim yarışması düzenlenmiştir.Okulumuz öğrencilerinden 10/AL sınıfından Esma Nur AKAN çizmiş olduğu resim ile il geneli birinci olmuştur.Ayrıca 11/AL sınıfı öğrencilerinden Sümeyra IŞIK da yarışmayı üçüncülükle bitirmiştir.Elde ettikleri başarılarından dolayı Okul Müdürü Mehmet Ali MUMİN öğrencilerimizi tebrik ederek hediyeleri takdim edildi.Onlara büyük emek veren  Görsel Sanatlar Öğretmeni Tuğba Sinem YALÇIN'a teşekkür ederek başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuzda "Değerler Eğitimi"kapsamında düzenlenen "Sevgi Temalı Yaratıcı Fikirler Kompozisyon Yarışmasında"dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri felsefe öğretmenimiz Yahya OĞUZ ve İngilizce öğretmenimiz Aslıhan KARAZOR ATEŞ tarafından takdim edildi.Öğrencilerimizi tebrik eder,onlara yol gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönem karneleri büyük bir heyecanla dağıtıldı. Karnelerle birlikte her öğrenciye ara tatilde okuması için de kendilerinin seçtiği birer kitap teslim edildi.

Kas

Okulumuz Görsel Sanatları Öğretmeni Tuba Sinem YALÇIN girişimleri sonucunda okulumuzda öğrencilere Bot ve Mont dağıtıldı.

Ekm

Türk edebiyatının son yıllarda en çok ses getiren ve okunan yazarlarından biri olan SİNAN YAĞMUR "İlham Veren Söyleşiler" kapsamında bugün okulumuz Şenköy Anadolu Lisesini ziyarette bulundu.